Så här byter du rem på din gräsklippare


Här kommer några korta tips som gör det enklare för dig och oss att hitta rätt rem till din gräsklippare. Tänk på att det kan se olika ut på olika gräsklippare.

1, Plocka loss den gamla trasiga remmen

Det kan vara bökigt att plocka loss den gamla drivremmen. Vi har gjort en kort instruktionsfilm som du kan titta på för att få hjälp på vägen. Ett bra tips kan vara att ta ett kort eller filma innan du börjar plocka lös den så du kommer ihåg hur det ska se ut när du sedan ska sätta tillbaka remmen.

2, Längd eller beteckning på din gamla rem

Börja med att leta en beteckning på din gamla rem, det brukar vara en eller flera bokstäver tillsammans med siffror, exempelvis A57.

Om din rem saknar beteckning behöver vi ta reda på vilken längd den har. Det enklaste är att du tar med den gamla remmen till oss så hjälper vi dig mäta och plockafram din nya direkt. Om du inte har möjlighet att ta med remmen eller vill få den levererad via paket/bussgods så kan du mäta remmen själv. Vi har tagit fram en film som visar hur du mäter din rem.

3, Sätta tillbaka remmen på gräsklipparen

Då var det dags att sätta tillbaka remmen på gräsklipparen och även här har vi gjort en film för att visa hur det kan gå till .

Behöver du hjälp att hitta rätt?
Fyll i formuläret så hjälper vi dig
36B- > P > Remmar > Kilremmar

Fyll i de uppgifter du har om remmen

Bifoga beskrivande bilder till oss för att underlätta identifieringen

Maximum file size: 516MB

Hur kan vi nå dig för att följa upp?

Rensa