Om Kilremslagret

I över 50 års tid har Kilremslagret levererat industrikomponenter med höga krav på kvalitet inom främst lager och remmar.

Vi vet att världen blir alltmer osäker och att vissa komponenter plötsligt kan bli en bristvara. Vårt stora lager i kombination med ett stort nätverk av leverantörer gör att vi ofta kan leverera när det är omöjligt för andra.

Det är hela vår affärsidé – att snabbt och tryggt leverera utbytesdelar som gör att du som industrikund kortast möjliga väntetid vid service eller driftstopp.

Stort lager av drivremmar
De flesta produkter kan vi levererar direkt från våra fullmatade lagerhyllor

Flera leverantörer och varumärken

Vi samarbetar med flera leverantörer och varumärken för att säkerställa att vi har marknadens spetsigaste produkter inom våra produktområden samt att vi har en hög leveransförmåga över tid.

Några exempel på varumärken som finns på våra lagerhyllor är NTN, SKF, Timken, Gates, Optibelt, Mitsuboshi, Megadyne, Fenner, Kastas mfl.

Branscher

Våra kunder finns i de flesta branscher, exempelvis bearbetande träindustri, stenkross & grustäkter, entreprenad, tillverkande industri, liftanläggningar, kraftindustri, offentlig sektor mfl.

Kontakta oss gärna för ett möte!
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig - eller ring oss direkt! 063 - 10 29 45
80 - Branscher

Beskriv era behov och önskemål:

Ange önskemål om tid för möte:

Starttid för möte
Jag föredrar möte via:

Hur kan vi nå dig för att följa upp?

Rensa