Tillbehör Släpvagn

Det finns en mängd tillbehör till din släpvagn. Några av dem finns bara till 4P-vagnar som är det varumärke vi erbjuder för nyförsäljning medan andra funkar fint till alla typer av släpvagnar.

Tillbehör till 4P

Hel bakgavel
En hel bakgavel förenklar lastning och lossning. När du öppnar den har du även en perfekt ramp för uppkörning av dina fordon.

Ut- och invändig LED belysning
LED-belysning högt monterad på kåpan ökar din synlighet i snörök samt moddigt och mörkt väglag. Invändig belysning gör lastning och lossning enklare och säkrare.

Frontskydd kåpa och framläm
Ett formgjutet skydd fram på kåpan är både snyggt och skyddande mot grussprut. Det främre formgjutna frontskyddet skyddar framlämmen.

frontskydd kåpa.jpg


Plastgolv
Plastgolv har blivit ett populärt tillbehör. Det skyddar golvet mot skav och väta vid lastning och lossning.

Tillbehör släpvagn oavsett varumärke

Skiglide
Lastning och lossning av skotrar ger hård belastning på vagnen och här är skiglides ett väldigt bra och populärt skydd.

SkiglideSuperglide
Med Superglides kör du enkelt snöskotern upp eller ner på släpet samtidigt som den skyddar vagnens golv. Skenorna är också ett utmärkt halkskydd som ger bra grepp även när du får upp snö och is på släpvagnens golv. Se även filmen för ett exempel på lastning av en skoter på en vagn med Superglide och Super Traction Grid.

Superglides


Superclamp
Med Superclamp fäster du skotern i vagnen under transport. Superclamp är tillverkat av vattentålig kompositplast och det gör att den blir både stark och lätt.

 
 


Släpvagnslås
Vi har släpvagnslås (SSF lås) som är godkända av försäkringsbolagen.

SSF godkänt lås för släpvagn


Springsecure
Springsecure skyddar dig från olyckor kopplat till din släpvagnskåpa. Springsecure låser automatisk kåpan när den fälls upp och gör att den inte kan falla ner. Se filmen för närmre beskrivning.

 
 


Däck & Fälg
Som tillval kan du välja snygga aluminiumfälgar eller plåtfälg. Kom ihåg att däcken måste klara vagnens totalvikt så du kan inte välja vilka däck som helst till din vagn.

aluminiumfälg.jpg