O-ringar

Vi lagerför o-ringar  i olika storlekar och dimensioner. O-ringarna finns både färdiga och på löpmeter som limmas ihop. 


O-ring

Våra o-ringar är gjorda i NBR (Nitrilgummi) och tål de flesta vanligt förekommande vätskor, ex.vis. olja, bensin och vatten. Vi kan också ta fram o-ringar i andra material och utföranden, såsom x-ringar, v-ringar och fyrkantsringar. O-ringar går att beställa i andra material som silikon (MVQ), kloroprengummi (CR) och viton (FPM). Finns i både millimeter och tumstorlekar.


Radialtätningar

Vi lagerför både små och stora dammtätningar och kan beställa hem andra typer av tätningar, ex.vis. kolvtätningar för att tillgodose våra kunders behov. Finns i både millimeter och tumstorlekar. Läs mer här.


Packningsmaterial

Ark med packningsmaterial i olika tjocklekar där du själv stansar ut din packning. Finns i gummikork, nitrilgummi, fiberpackning och klinger sil. Läs mer här.