Nyhetsbrev februari

Februari är högsäsong för remmar och lager till snöslungor, skotrar och andra snöröjningsmaskiner. Som vanligt är det viktigt att identifiera lagren och remmarna så att ni får rätt ersättare.

Om ni inte har möjlighet att ta med er grejerna in till oss så kan ni titta på några av våra filmer där vi visar hur ni ska mäta era lager och remmar. Dessa filmer hittar ni genom att klicka på bilderna nedanför.

 
 


Produkttips
Om ni har problem med hänglås och andra lås som fryser i kylan nu när temperaturen varierar upp och ned. Då är ett bra tips att köpa en liten bit ridåplast att hänga över hänglås eller vanliga lås, det förhindrar att snö och vind fryser låset.

 
ridåplast för lås
ridåplast för hänglås
 


Produktnyheter
Om du slitit av startsnöret på din snöslunga, skoter eller gräsklippare så har vi nu även startsnöre (6 mm) samt tillhörande handtag hos oss!

 
Startsnöre med handtag
 

I vår senaste beställning av O-ringar passade vi på att beställa några riktigt små O-ringar. Vi är lite som sockerbagaren i julvisan, vi har några stora, vi har några små, men vi har dock inga med socker på.

 
små och stora o-ringar
 


Till sist….
Vi vet inte om det är den milda vintern som gjort att vi redan nu börjar mobilisera för våren och sommaren. Men den första större leveransen med remmar som passar till gräsklippare, traktorer och andra jordbruksmaskiner har anlänt. I lådan ligger ett antal tusen remmar och väntar på att bli upplagda på våra lagerhyllor.

 
påfyllning kilremmar