Nyhetsbrev 24 november

Vintern har på allvar börjat knacka på dörren och vi skulle vilja börja detta nyhetsbrev med en liten påminnelse och uppmaning. När ni ska byta rem, lager eller remskivor till era snöslungor, ta gärna med de gamla så hjälper vi er mäta och hitta rätt ersättare.

 
 

Produktnyhet
Vi har en produktnyhet att bjuda på. I början på veckan fick vi in ett antal nya modeller av stroppar med den patenterade EPDM-gummiblandningen som gör dem både mjukare och mer vädertålig vilket också ger dem en lång livslängd. De nya modellerna lämpar sig bl a för huvlås  (t ex huv till skoter) och olika typer av lastsäkringar. 
Prisintervall mellan 32 kr till 36 kr styck ex moms.

 

Gummistroppar i EPDM-gummi. Längd 16-28 cm.

 

Lagerbockar i fokus
Vi gör med jämna mellanrum filmer där vi presenterar smarta tips, exempelvis på hur ni ska mäta och använda olika produkter. Den här gången har turen kommit till lagerbockar där vi visar olika typer av bockar och vad ni behöver identifiera och mäta för att kunna ersätta gamla trasiga lagerbockar eller lagret i en bock. Klicka på bilden för att se filmen och läsa artikeln på vår webbplats.

 
 

Vi fyller löpande på med fler tips, filmer och artiklar på den här sidan


Missa inte slutspurten på vår försäsongsrabatt!
Nu är det lite mindre än en vecka kvar av vår försäsongsrabatt med bl a 20 % på redan prisvärda variatorremmar till skotern samt 10-pack på boggielager för 400 kr.

 
 

Öka Julstämningen
Under december vill vi öka julstämningen hos oss alla genom att varje fredag bjuda på glögg eller kaffe till er alla som besöker oss.

Välkommen in!