Nyhetsbrev Tema Skoter

Tema Skoter

Snön och vintern närmar sig och med den skotersäsongen. Därför vill vi bjuda på ett antal tips och spännande erbjudanden på produkter som ni kan ha nytta av under skotersäsongen!

 
 

Försäsongsrabatt på variatorremmar 

Som vi nämnde i vårt förra nyhetsbrev så har vi börjat fylla på lagret av variatorremmar till skotrar. Därför erbjuder vi resten av oktober och under hela november 20 % i försäsongsrabatt på vårt lagerförda sortiment (så långt lagret räcker), prisintervall från 306 kr till 1 295 kr inklusive moms. 

Läs mer här

 
 

Snöskoterns Dag

Vi har öppet på Snöskoterns Dag Lördag 29 oktober 10:00 - 14:00.
 

Glöm inte boggielagren

Glöm inte att det kan vara läge att passa på och byta boggielager när du förbereder skotern för säsongen, köp ett 10-pack och spara 20 % (400 kr/per tiopack ink moms efter rabatten). Vi har de vanligaste artiklarna i lager, exempelvis 6202-2RS, 6004-2RS, 6204-2RS och 6205-2RS. Om någon låsring försvunnit har vi även dessa lagerförda. 
 

Slipp avgaser på kälken

Ett bra sätt att leda bort avgaser från kälken är att använda någon form av rökgasslang. Vi har rökgasslang på löpmeter i ett antal olika dimensioner. Mät avgasröret utvändigt innan du besöker oss.
 

Balatarem

Balatarem har många användningsområden, exempelvis fjädringsstopp till boggien. Vi säljer balatarem på löpmeter i olika bredd, från 1tums bredd (2,54 cm) och varje halvtum upp till 4 tum. 1 tums bredd kostar 97,50 kr/m inklusive moms.

 
 


Stänkskydd 

Vi har även stänkskyddsduk på löpmeter och det brukar bli rejält mycket billigare än att köpa original stänkskyddsduk! Vår duk har en bredd på 600 mm och du får då själv klippa till den så du får den precis som du vill ha den. 
Stänkskyddsduk kostar 53 kr inklusive moms per decimeter.

 
 
 
 

Gummistroppar till kälken (som håller) 

Vi har en liten produktnyhet, gummistroppar till kälken med en bättre gummiblandning som ger bättre flexibilitet och livslängd än den "vanliga" gummistroppen. Vi kör ett introduktionspris på 32,50 kr/st ink moms under hela november.