Hjullager till din släpvagn, trailer, båtvagn och husvagn

För att hjälpa dig hitta rätt hjullager till din släpvagn, trailer, båtvagn eller husvagn behöver vi i regel endast ditt registreringsnummer. Det kan hända att din modell/tillverkare inte är anmäld till reservdelsdatabasen och då kan vi behöva lite mer information, exempelvis typnamn som brukar stå på bromsskölden.

Vi har de flesta förekommande varianterna av hjullager hemma på lagerhyllorna för omedelbar leverans och från några olika tillverkare beroende på vilken prisklass och kvalitetsnivå du önskar. Några exempel på varumärken är SKF, NTN, Timken och Koyo.

Fyll i formulär för prisuppgift

Fyll i de uppgifter du har om ditt släp i formuläret nedan så hjälper vi dig hitta rätt hjullager och ger dig en prisuppgift.

Ett tips är att du även kontrollerar den tätning som ofta sitter intill lagret så att den ser ok, annars kan du ange i formuläret att du även behöver nya tätningar.

Instruktionsfilmer som visar hur du byter hjullager på ditt släp

Ta gärna en titt på våra instruktionsfilmer om du är osäker på hur du byter hjullager på ditt släp. Det finns två olika typer av hjullager som är vanliga och vi har gjort en instruktion för respektive typ, klicka på bilderna för att komma till respektive artikel och instruktionsfilm.

Behöver du hjälp att hitta rätt?
Fyll i formuläret så hjälper vi dig
56G- > FP > Reservdelar Släp >Lager

Jag är intresserad av Hjullager

Jag behöver också

Bifoga beskrivande bilder till oss för att underlätta identifieringen

Maximum file size: 516MB

Hur kan vi nå dig för att följa upp?

Rensa