4P - Släpvagnar

4P släpvagnar är byggda för att möta Norrlands tuffa krav. Testade på världens största naturliga testbana för att garantera maximal styrka, smidighet, uthållighet & hållbarhet. Det är bland annat därför som 4P är Sveriges mest sålda skotersläpvagn.

Samtliga modeller levereras med starka chassin, kraftiga axlar, 15 tums hjul för hög markfrigång och stryktåliga halkskydd i aluminium. Dessutom finns stenskottsskydd och snygga aluminiumfälgar som tillval. Kilremslagret säljer inte bara 4P-släp, vi har också en serviceverkstad och reservdelar för att snabbt kunna hjälpa dig med din vagn om du skulle få något problem.

Vi bjuder alltid på den första servicen när du köper en 4P-vagn hos oss!

4P Sveriges mest sålda skotersläpfjäll.jpg

Flakmått, längd och bredd:
4P:s släp finns i sju olika flaklängder, från 330 cm till 750 cm samt fyra flakbredder (135, 150, 185 och 220 cm). Alla längder och bredder går inte att kombinera men det går säkerligen att hitta en vagn som passar ditt behov på bästa sätt. De två vanligaste modellerna är 380 och 445. Dessa två modeller finns i två olika bredder, 380x150, 380x185 samt 445x185, 445x220 samtliga mått i centimeter.

Totalvikt och Lastvikt
Vikterna varierar beroende på vilka flakmått som väljs men det går att hitta vagnar med totalvikt på 750 kg och upp till 2700 kg samt lastvikter på mellan 500 kg och 1870 kg.
Vill du veta hur tung släpvagn din bil får dra kan du gå in på transportstyrelsens släpvagnskalkylator, den hittar du här.

Hjul på in- eller utsida
Du kan även välja om du vill ha hjulen på insidan eller utsidan av flaket. Båda har sina fördelar. Med hjulparen på utsidan (Outline) kan du stå på skärmarna vid lastning och lossning samt att du kan lasta fritt på hela flakytan. Med hjulen på insidan av flaket (inline) blir vagnen lättare att dra eftersom den följer i bilens hjulspår. Detta gör att du sparar bränsle och gör släpet behagligare att dra både på smala snömoddiga vägar samt i stadsmiljö.

Kåpa, tillval samt finansiering
Alla modeller utom den allra minsta 330x135 går att få med kåpa och en mängd andra tillval. De vanligaste tillvalen är olika belysningspaket, superglides & skilglides för att kunna köra av och på skotern (se film här under) samt olika hjullösning exempelvis aluminiumfälgar.
Även finansieringslösningar kan erbjudas.

Filmer och bilder
Se en kort genomgång av två av modellerna, 445TXI och 33o TX här under.

 
 

Besök eller kontakta oss för offert eller för att ta en titt på vagnarna på nära håll:
Kilremslagret
Odenskogsvägen 30
063-10 29 45
info@kilremslagret.se