Reservdelar bromssystem

Till bromssystemet hör reservdelsartiklar som, bromsvirar, bromsbackar, bromstrumma. Hjullager och påskjutsämpare kan också räknas in till bromsdetaljer men dessa finns beskrivna under andra sidor, klicka på länkarna för att komma till dessa.

Bromssystem

För att identifiera vilken reservdel du behöver till bromssystemet på din vagn så kan du behöva komma åt hjulaxelns typskylt. Den hittar du vanligen på höger sida en bit från hjulet. Använd gärna mobilkamera med blixt och fota skylten då det ofta är mörkt under vagnen. Skicka sedan bilden tillsammans med registreringsnumret till oss så hjälper vi dig hitta rätt bromsdetalj till din vagn.

Nedan ser du en film som visar var typskylten brukar sitta:

Kontakta Kilremslagret (går även bra via chat):
Odenskogsvägen 30 i Östersund
063-10 29 45
info@kilremslagret.se