Övriga reservdelar släpvagn

Vi har 100-tals reservartiklar till släpvagnar. Här har vi plockat ut några av de vanligaste reservdelarna som inte hör till vagnens påskjut, bromssystem, hjullager eller belysning.

Lås

Om du har dyrbar vagn och last så behöver du låsa vagnen med ett säkert lås, ett SSF godkänt lås. Dessa finns i några olika varianter. Du behöver i regel ha typskylten som sitter på påskjutet till hands (fota det gärna) för att vi ska kunna välja rätt storlek på ditt lås.

SSF godkänt lås för släpvagn

Chassiedetaljer mm.
Lämlås, skärmar, gasdämpare (till kåpan), bindöglor, säkerhetsvajer, golv är några exempel på reservdelar där det inte räcker med registreringsnummer för att hitta rätt. Det enklaste är att du kontaktar oss för mer information och passa på att fota den trasiga delen och de typskyltar som kan finnas på ditt fordon.

Kontakta oss gärna för mer information:
Odenskogsvägen 30 i Östersund
063-10 29 45
info@kilremslagret.se