Nyhetsbrev 12 oktober

Tack till alla..... 

Vi vill börja med att tacka alla er kunder som uppdaterat era kontaktuppgifter. Vi har nu skänkt 5 kr per företag och nådde då över 800 kr, vi lade till de extra 200 kronorna för att nå 1000-lappen jämnt, som nu gått till Rädda Barnens verksamhet i Jämtland Härjedalen.

rädda barnen.jpeg

Första året som ägare av Kilremslagret 

Det är nu drygt ett år sedan Mika Kontio tog över Kilremslagret.

- Det har varit ett roligt och hektiskt första år. Det är inga stora förändringar i verksamheten sedan Jannes tid (förre ägaren). Vi vill hålla en hög servicenivå och vår målsättning är att ha det mesta lagerfört så att ni som kund kan få det ni efterfrågar direkt i handen. Så tveka inte att prata med oss om det är någon som ni saknar i vårt sortiment. Tillsammans med våra underleverantörer jobbar vi även för att snabbt kunna ska lösa era behov av specialprodukter och beställningar av lite mer udda produkter. 

Vi kommer också jobba mer i de digitala kanalerna, t ex med nyhetsbrev där vi med jämna mellanrum kommer berätta om våra erbjudanden, produktnyheter och tips som kan vara nyttiga för er som kunder.

 
 


Stroppar som håller!! 

Allt för ofta går stroppar till kapell mm sönder efter bara någon månad. Vi har nu fått in en produkt med en patenterad gummiblandning som ger både flexibilitet och lång livslängd. Vi kör ett introduktionspris i två veckor fram till den 17 oktober.

Läs mer om erbjudandet här

 
 


Väggfästen för proffs 

För er som installerar väggmonterade fläktar, värmeväxlare mm så har vi fått in riktigt rejäla fästen som är indelade i övre och undre par, se bild under. Även här kör vi ett introduktionspris och det gäller. 

Klicka här om ni vill läsa mer om produkten med teknisk specifikation och belastningstabell.

 
 


Problem med att mäta O-ringar? 

Gamla, trasiga och ojämnt slita O-ringar har alla det gemensamma problemet att de kan vara svåra att mäta när man ska hitta ersättaren. Vi har köpt ett finurligt hjälpmedel som står på vår disk.

 
 

Klicka här för att läsa mer om hur det fungerar och kom in med era gamla o-ringar så hjälper vi er hitta de rätta ersättarna.


Avslutningsvis 

Gissa vad som ligger i lådorna.... 

 
 

Snösäsongen närmar sig och redan nu börjar vi fylla på lagret av variatorremmar till snöskotrar. Under hela oktober & november kör vi 20 % i försäsongsrabatt på vårt lagerförda sortiment av variatorremmar till skotrar!
Läs mer här


Om du vill ta del av våra erbjudanden, tips och nyheter anmäler du dig i formuläret längst ned på den här sidan!