Fixa din åkgräsklippare och andra trädgårdsmaskiner inför sommaren

Rem - Batteri - Olja

När du vill ha din gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner i topptrim så kan vi hjälpa till med att hitta rätt rem, batteri och olja.

Kilrem
När det är dags att byta rem på gräsklipparen så är det allra enklaste att ta med den gamla remmen in till oss så hjälper vi till att hitta en prisvärd ersättningsrem. Har du inte den möjligheten så kan du mäta remmen själv, du hittar information om hur det går till på den här sidan .

Här någonstans finns din gräsklipparrem :-)

Här någonstans finns din gräsklipparrem :-)

Längre ned på sidan hittar du en film som visar hur du själv kan ta loss och byta remmen.

Batteri
Det finns några vanliga typer av batterier som passar till de flesta åkgräsklippare och andra trädgårdsmaskiner. Yuasas batterier i trädgårdsserien omfattar våta batterier samt underhållsfria AGM-batterier. Sortimentet täcker de flesta maskiner.

När du ska byta batteri, mät batteriet längd, bredd och höjd i millimeter. Kolla också vilken kapacitet ditt batteri har, amperetimmar (Ah) och startström (vanligen beteckning A eller CCA). Är du osäker kan du ta en titt i vår batteriguide där det står hur du kontrollerar dessa saker. Kom ihåg vilken sida pluspoolen sitter på om det är trångt eller om du har korta kablar. När du har mått och kapacitet kan du höra av dig till oss, eller så kommer du in med det gamla batteriet så hittar vi rätt ersättningsbatteri.

Ta även en titt längst ner på sidan där vi har en kort instruktionsfilm som visar hur du laddar ditt batteri, ibland räcker det med att ladda det “gamla” batteriet.

Batterier åkgräsklippare

Olja
Passa på att byta eller fylla på oljan på din åkgräsklippare inför säsongen. Vi har några olika oljor från Q8´s sortiment som passar din gräsklippare eller dina övriga trädgårdsmaskiner, även i mindre förpackning (500 ml). Oljan är viktig för att din gräsklippare ska få rätt smörjning och en längre livslängd.

Vi har även gräsklipparolja i mindre förpackning (500 ml)

Vi har även gräsklipparolja i mindre förpackning (500 ml)


Kontakta oss
Kom in till oss, ring eller maila så hjälper vi dig hitta rätt rem, batteri och olja till din åkgräsklippare eller andra trädgårdsmaskiner.
Odenskogsvägen 30 i Östersund
063-10 29 45
info@kilremslagret.se
Här har vi två instruktionsfilmer som kan vara till nytta!