Nyhetsbrev Vinterspecial

Snön är här och då vill vi skynda på att komma med några vintertips!

Serva snöslungan
Du kanske inte behövde använda snöslungan så mycket förra säsongen och då kan det vara desto viktigare att kolla upp den innan den här säsongen kommer igång på allvar.

  • Se till att smörja och kolla olja mm, den har ju stått ett tag
  • Snurrar skivorna som de ska eller har något lager passerat bäst före datum?
  • Hur ser drivremmen ut, slackar den, har torrsprickor eller går den för djupt i skivorna, då kan det vara läge att byta ut den. Gör det i tid, det är så tråkigt att bli stående.

Tänk också på att inte köra slungan för tungt när det kommit mycket och kanske blöt snö. Ta hellre lite mindre snö i taget och några varv extra på gården, bra för både hjärtat och remmarna!

rem till snöslunga


Kampanj på skoterremmar och boogielager
Javisst! Hela november erbjuder vi 15 % i rabatt på vårt lagerförda sortiment av variatorremmar. Dessutom kan du köpa ett 10-pack boggielager (6202, 6004, 6204 och 6205) för endast 395 kr ink moms. Den här kampanjen kör vi hela november så det är fortfarande några dagar kvar.

 
 


Täta nederkant av dörrar och portar
Släplist är det du behöver för att täta under dörrar och portar. De finns i olika bredder (40 – 100 mm) och de är 3 mm tjock.

släplist


Rätt fett i lagret
Smörjningen i lagret är viktigt året runt men under den kalla årstiden vill man ha ett fett som även fungerar i lägre temperaturer. Vårt universalfett tål temperaturer ner till -25 grader och kostar 90 kr inklusive moms för en 400 ml tub.

Fett till lager