Nyhetsbrev jultider

Mellandagsrea och julmys på Kilremslagret

Julen närmar sig och vi vill passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Öppettider i jul och nyår
Vi börjar med att berätta om våra öppettider i helgerna och vi kommer ha öppet alla dagar som inte är röda dagar under jul- och nyårsveckorna, mellan 8-16. Dock stänger vi kl. 14.00 fredagarna den 23:e och 30:e december.

Mellandagsrea i fyndlådan
Du har väl inte missat vår fyndlåda i butiken? Den innehåller en hel del fynd exempelvis remskivor, vanliga remmar, variatorremmar, slang mm. Men under mellandagarna kommer vi även att krydda fyndlådan lite extra genom att lägga dit några utvalda och populära produkter till kanonpriser. Titta in i butiken eller följ oss på facebook för att se vad vi stoppar i lådan.......

 
fyndlåda kilremslagret
 


Filmer och tips
Vi har samlat ett antal filmer och tips för er som tänker passa på att skruva med skotern i väntan på att den riktiga vintern anländer. Bl a en film som visar hur du byter variatorrem och stänkskydd på din skoter. Besök sidan genom att klicka på länken (bilden här under).

 
 


Julmys hos Kilremslagret
Om du har tid i julstressen på jobbet eller privat så bjuder vi gärna på glögg, kaffe & pepparkaka nu dagarna innan jul. Välkommen in!

 
glögg hos Kilremslagret
 


Slutligen vill vi tipsa er som har snöslunga att ta en titt på den här korta filmen :-)

 
 


Följ gärna vårt nyhetsbrev för att få erbjudanden, tips och produktnyheter direkt i din (e-post) brevlåda, fyll i din adress i formuläret längre ned på sidan.